BANNER ULTRA WHEY

FORTIX ULTRA WHEY HIGHLIGHTS

100% HERAKONSENTRAATTIA. EI MUITA PROTEIINEJA.

28 g PROTEIINIA/ ANNOS

ERINOMAINEN AMINOHAPPOKOOSTUMUS

5,9 g HAARAKETJUISIA AMINOHAPPOJA (BCAA)/ ANNOS

4,5 g L-GLUTAMIININ JA GLUTAMIININ ESIASTEITA/ ANNOS

AUTTAA RAKENTAMAAN KIINTEÄÄ LIHASMASSAA SEKÄ ESTÄÄ LIHASMASSAN PURKUA

DIGEZYME® -RUUANSULATUSENTSYYMISEKOITUS VOI AUTTAA PROTEIININ, RASVOJEN JA HIILIHYDRAATTIEN PILKKOUTUMISESSA

EI SISÄLLÄ ASPARTAAMIA

EI SISÄLLÄ SAKEUTTAMISAINEITA

 

5692604_orig

MAUT

Fortix Vainilla-Pineapple flavor
Fortix Strawberry flavor
Fortix Vainilla-Peach flavor
Fortix Chocolate flavor ok

FORTIX ULTRA WHEY HYÖDYT

Riittävän proteiinin saanti säännöllisin väliajoin on tärkeää lähes jokaiselle, olipa harjoittelusi sitten kuntoilua tai intensiivistä kilpaurheilua. Herakonsentraattia pidetään yhtenä parhaimpana ja täydellisimpänä luonnollisen proteiinin lähteistä, joka on helposti imeytyvää sekä sisältää tärkeitä aminohappoja elimistön helposti hyödynnettävässä muodossa.

Fortix Ultra Whey on äärimmäisen monikäyttöinen proteiinijauhe, jota voit käyttää erilaisiin smootheihin, leivontaan tai juoda sellaisenaan veteen tai muuhun nesteeseen sekoitettuna. Fortix Ultra Whey on myös äärettömän helppo ja nopea tapa tarjota lihasten kehittymiselle boosti – sen sisältämä 26g proteiinia/ annos stimuloi lihasten korjaantumiseen, palautumiseen ja kehittymiseen vaikuttavia avainprosesseja elimistössä. Se sisältää korkealuokkaista heraproteiinia, joka sisältää runsaasti haaraketjuisia aminohappoja, glutamiinia ja glutamiinin esiasteita.

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA)

Fortix Ultra Whey annos sisältää 5,9 grammaa haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), joita elimistö janoaa intensiivisen harjoittelun jälkeen, sillä haarketjuiset aminohapot ovat ensimmäisten joukossa, joita elimistö irrottaa lihaksistosta energiaksi. Näinollen kovaa treenaaminen vähentää haaraketjuisten aminhappojen määrää lihaksistossa, ja hyvän palautumisen vuoksi nämä varastot on täydennettävä mahdollisimman tehokkaasti harjoittelun yhteydessä ja sen jälkeen. Fortixin ainutlaatuisesti koostettu aminohapposekoitus on suunniteltu korjaamaan harjoittelun aikaansaamia lihasvaurioita, parantamaan kiinteän lihasmassan kehittymistä, parantamaan immuniteettiä eli vastustuskykyä sekä vähentämään kovan treenin aikaansaamia stressireaktioita elimistössä.

Klikkaa suurentaaksesi kuva

ultra-whey-nutri-facts_orig

 

 

Glutamiini

Moni ravitsemusasiantuntija pitää glutamiinia äärimmäisen tärkeänä lisäravinteena kaikille, jotka urheilevat säännöllisesti. Kaikista lihaksiston sisältämistä aminohapoista, glutamiinin määrä on suurin – jopa 60%.

Glutamiini on merkityksellinen monesta syystä. Ensinnäkin se vahvistaa immuniteettiä eli vastustuskykyä, joka hetkellisesti heikkenee intensiivisen harjoittelun jälkeen. Lisäksi glutamiini parantaa palautumista ja suojaa lihaksia tulehdustiloilta.

Elimistö voi tuottaa myös itse glutamiinia sen normaaleihin tarpeisiin, mutta erilaisten stressitilojen aikana, kuten urheilusuorituksissa, henkisessä stressissä, tapaturmissa jne, glutamiinia ei elimistö tuota lisääntyneeseen tarpeeseen riittävästi, joten sitä on saatava lisäravinteena ja ravinnosta.

Fortix Ultra Whey sisältää DigeZyme® -sekoitusta, joka on optimaalinen sekoitus erilaisia ruoansulatusentsyymeitä, kuten proteaasi, laktaasi, amylaasi, selluloosa ja lipaasi. Nämä entsyymit auttavat elimistöä pilkkomaan ravinnosta saatavia proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvaa. Proteaasin ja laktaasin vuoksi Fortix Ultra Whey pilkkoutuu entistä tehokkaammin, sillä nämä kaksi entsyymiä pikkovat tehokkaasti proteiinia ja laktoosia. Näin Fortix Ultra Whey ei aiheuta kaasunmuodostusta tai turvotusta samalla tavalla, kuin muut proteiinijauheet. Lisäksi ne auttavat proteiinin aminohappojen siirtymistä nopeammin verenkiertoon ja lihasten hyödynnettäväksi.

Fortix Ultra Whey:n muut hyödyt

Fortix Ultra Whey on kustannustehokas tapa saavuttaa päivittäiset proteiinin tarpeesi. Sitä voi käyttää kuka tahansa, joka pystyy käyttämään maitotaloustuotteita. Juoman voi helposti nauttia missä vain, mihin aikaan vain. Se on myös äärettömän tehokas juoma aamulla herättyä yöllisen paastotilan jälkeen, sekä harjoittelun jälkeen nautittuna palautumisjuomana.

Olitpa urheilija, kuntoilija tai tarvitset muuten vain hyvänmakuisen juoman täyttämään päivittäistä proteiinin saantiasi, Fortix Ultra Whey on ihanteellinen ravinteesi.

9750717_orig
100% HYDRO XOCO
ISO PRO VAI-PIÑA