BANNER ISO PRO

FORTIX ISO PRO HIGHLIGHTS


100%
CROSS-FLOW MICROFILTERED HERAISOLAATTIA, EI MUITA PROTEIINEJA

IHANTEELLINEN KÄYTETTÄVÄKSI ENNEN JA JÄLKEEN HARJOITTELUN, SEKÄ SEN AIKANA

AUTTAA KIINTEÄN LIHASMASSAN KEHITTYMISTÄ SEKÄ ESTÄÄ LIHASKUDOKSEN PURKUA

IMEYTYY NOPEASTI LIHASTEN KÄYTTÖÖN JA EDISTÄÄ PALAUTUMISTA

8,8 g BCAA -AMINOHAPPOJA, 7.7g GLUTAMIINIA JA GLUTAMIININ ESIASTEITA/ ANNOS

DIGEZYME® -RUUANSULATUSENTSYYMISEKOITUS VOI AUTTAA PROTEIININ, RASVOJEN JA HIILIHYDRAATTIEN PILKKOUTUMISESSA

SISÄLTÄÄ ÄÄRETTÖMÄN VÄHÄISIÄ MÄÄRIÄ LAKTOOSIA, RASVAA JA HIILAREITA

EI SISÄLLÄ ASPARTAAMIA

EI SISÄLLÄ SAKEUTTAMISAINEITA

ISO PRO FRAMB

MAUT

Fortix Vainilla-Pineapple flavor
Fortix raspberry
Fortix Chocolate flavor ok

FORTIX ISO PRO HYÖDYT

Fortix Iso Pro sisältää ainoastaan korkealuokaista heraproteiini-isolaattia, joka koostuu 90% proteiinista. Näinollen se sisältää vain äärimmäisen vähäisiä määriä hiilihydraatteja, rasvaa tai laktoosia, mutta jopa 22 g proteiinia/ annos. Se on kylmäprosessoitu, mikrofiltteroitu ja undenatured, joka tekee siitä yhden täydellisimmistä proteiinin lähteistä.

Vähähiilihydraattinen, vähärasvainen

Fortix Iso Pro sisältää vain 1 g hiilihydraattia ja 0,2 g rasvaa/ annos. Se on makeutettu luontaisella stevialla sekä pienellä määrällä sukraloosia. Fortix Iso Pro on ihanteellinen myös dieetin tueksi, sillä se imeytyy nopeasti, korjaten lihaksistoa nopeasti sekä edistäen sen palautumista ja kehittymistä ilman raskasta tunnetta runsasrasvaisen tai runsashiilihydraattisen aterian tavoin. Fortix Iso Pro on ihanteellinen treenin jälkeen nautittava proteiinin lähde, joka sopii myös niille, jotka noudattavat vähähiilihydraattista tai vähäkalorista ruokavaliota.

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ja glutamiini

Fortix Iso Pro sisältää tehokkaan annoksen haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), joita elimistö janoaa intensiivisen harjoittelun jälkeen, sillä haaraketjuiset aminohapot ovat ensimmäisten joukossa, joita elimistö irrottaa lihaksistosta energiaksi. Näinollen kovaa treenaaminen vähentää haaraketjuisten aminhappojen määrää lihaksistossa, ja hyvän palautumisen vuoksi nämä varastot on täydennettävä mahdollisimman tehokkaasti harjoittelun yhteydessä ja sen jälkeen. Fortixin ainutlaatuisesti koostettu aminohapposekoitus on suunniteltu korjaamaan harjoittelun aikaansaamia lihasvaurioita, parantamaan kiinteän lihasmassan kehittymistä, parantamaan immuniteettiä eli vastustuskykyä sekä vähentämään kovan treenin aikaansaamia stressireaktioita elimistössä.

Klikkaa suurentaaksesi kuva

100-iso-pro-nutri-facts_orig

 

Fortix Iso Pro sisältää myös runsaasti glutamiinihappoa. Glutamiinihappo toimii sekä glutamiinin että glutationin rakennusaineena. Glutationi on voimakas antioksidantti, jota tarvitaan lihasten toimintaan.

Ruuansulatusentsyymit

Fortix Iso Pro sisältää DigeZyme® -sekoitusta, joka on optimaalinen sekoitus erilaisia ruoansulatusentsyymeitä, kuten proteaasi, laktaasi, amylaasi, selluloosa ja lipaasi. Nämä entsyymit auttavat elimistöä pilkkomaan ravinnosta saatavia proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvaa. Proteaasin ja laktaasin vuoksi Iso Pro pilkkoutuu entistä tehokkaammin, sillä nämä kaksi entsyymiä pikkovat tehokkaasti proteiinia ja laktoosia. Näin Iso Pro ei aiheuta kaasunmuodostusta tai turvotusta samalla tavalla, kuin muut palautumisjuomajauheet. Lisäksi ne auttavat proteiinin aminohappojen siirtymistä nopeammin verenkiertoon ja lihasten hyödynnettäväksi.

Muut hyödyt

Riittävän proteiinin saannin ajoitus vastusharjoittelun jälkeen on yksi tärkeimmistä palautumiseen ja lihasmassan sekä voimatasojen kehittymiseen vaikuttavista tekijöistä. Nopeasti imeytyvien, täydellisten proteiinien (täydellisellä viitataan proteiinin aminohappokoostumukseen, eli siihen, että proteiini sisältää kaikki välttämättömät aminohapot) nauttiminen ennen ja jälkeen vastusharjoittelun voi merkittävästi edistää kehon anabolista, eli lihaskudosta kehittävää, vastetta.

Säännöllisesti nautittuna ennen ja jälkeen harjoittelun Fortix Iso Pro voi nopeauttaa palautumistasi ja kehittämään lihaksistoasi paremmin. Liian vähäinen proteiinin saanti intensiivisen harjoituskauden aikana voi johtaa lihaskudoksen purkamiseen ja pienentymiseen ja rajoittaa maksimaalista suorituspotentiaaliasi kilpailuissa tai harjoituksissa. Riittävä laadukkaan ja hyvin imeytyvän proteiinin saanti on tärkeä osa harjoituksen ympärille sijoittuvaa ravitsemusta.

 

Olitpa urheilija, kuntoilija tai tarvitset muuten vain hyvänmakuisen juoman täyttämään päivittäistä proteiinin saantiasi, Fortix Iso Pro on ihanteellinen ravinteesi.

100% HYDRO XOCO
AMINO
8569042_orig