BANNER-ISO-NATURAL BUENO

ISO PRO NATURAL HIGHLIGHTS


100%
CROSS-FLOW MICROFILTERED HERAISOLAATTIA, EI MUITA PROTEIINEJA

IHANTEELLINEN KÄYTETTÄVÄKSI ENNEN JA JÄLKEEN HARJOITTELUN, SEKÄ SEN AIKANA

AUTTAA KIINTEÄN LIHASMASSAN KEHITTYMISTÄ SEKÄ ESTÄÄ LIHASKUDOKSEN PURKUA

IMEYTYY NOPEASTI LIHASTEN KÄYTTÖÖN JA EDISTÄÄ PALAUTUMISTA

9,2 g BCAA -AMINOHAPPOJA, 7.8g GLUTAMIINIA JA GLUTAMIININ ESIASTEITA/ ANNOS

DIGEZYME® -RUUANSULATUSENTSYYMISEKOITUS VOI AUTTAA PROTEIININ, RASVOJEN JA HIILIHYDRAATTIEN PILKKOUTUMISESSA

SISÄLTÄÄ ÄÄRETTÖMÄN VÄHÄISIÄ MÄÄRIÄ LAKTOOSIA, RASVAA JA HIILAREITA

SOPII SINULLE, JOS HALUAT ”PUHTAAN” PROTEIINILISÄN, JOKA EI OLE MAKEUTETTU, MAUSTETTU TAI SISÄLLÄ VÄRIAINEITA

EI SISÄLLÄ ASPARTAAMIA TAI MUITA MAKEUTUSAINEITA

EI SISÄLLÄ SAKEUTTAMISAINEITA, VÄRIAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA

ISO NATURAL 454X509

MAUSTAMATON

FORTIX ISO PRO NATURAL HYÖDYT

Fortix Iso Pro Natural sisältää ainoastaan korkealuokaista heraproteiini-isolaattia, joka koostuu 91% proteiinista. Näinollen se sisältää vain äärimmäisen vähäisiä määriä hiilihydraatteja, rasvaa tai laktoosia, mutta jopa 23 g proteiinia/ annos. Se on kylmäprosessoitu, mikrofiltteroitu ja undenatured, joka tekee siitä yhden täydellisimmistä proteiinin lähteistä. Erityinen valmistustapa säilyttää myös proteiinin tärkeät välttämättömät ja ei-välttämättömät aminohapot parhaalla mahdollisella tavalla.

Vähähiilihydraattinen, vähärasvainen

Fortix Iso Pro Natural sisältää vain 0,25 g hiilihydraattia ja 0,25 g rasvaa/ annos ja on 100% luonnollinen. Fortix Iso Pro Natural on ihanteellinen myös dieetin tueksi, sillä se imeytyy nopeasti, korjaten lihaksistoa nopeasti sekä edistäen sen palautumista ja kehittymistä ilman raskasta tunnetta runsasrasvaisen tai runsashiilihydraattisen aterian tavoin. Fortix Iso Pro Natural on ihanteellinen treenin jälkeen nautittava proteiinin lähde, joka sopii myös niille, jotka noudattavat vähähiilihydraattista tai vähäkalorista ruokavaliota. Se sisältää heraproteiini-isolaatissa luonnollisesti esiintyvät aminohapot koskemattomassa suhteessa.

 

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA) ja glutamiini

Fortix Iso Pro Natural sisältää tehokkaan annoksen haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), joita elimistö janoaa intensiivisen harjoittelun jälkeen, sillä haaraketjuiset aminohapot ovat ensimmäisten joukossa, joita elimistö irrottaa lihaksistosta energiaksi. Näinollen kovaa treenaaminen vähentää haaraketjuisten aminhappojen määrää lihaksistossa, ja hyvän palautumisen vuoksi nämä varastot on täydennettävä mahdollisimman tehokkaasti harjoittelun yhteydessä ja sen jälkeen. Fortixin ainutlaatuisesti koostettu aminohapposekoitus on suunniteltu korjaamaan harjoittelun aikaansaamia lihasvaurioita, parantamaan kiinteän lihasmassan kehittymistä, parantamaan immuniteettiä eli vastustuskykyä sekä vähentämään kovan treenin aikaansaamia stressireaktioita elimistössä.

Klikkaa suurentaaksesi kuva

iso-natural-nutri-facts_orig
L-GLUTAMINE——–454-x-509
pure-arginine_4_orig
pure-d-3_5_orig