BANNER AMINO

FORTIX EAA + BCAA + GLUTAMINE HIGHLIGHTS

HARJOITTELUA ENNEN, SEN AIKANA JA JÄLKEEN KÄYTETTÄVÄ AMINOHAPPOVALMISTE

TEHOKAS 8:1:1 SUHDE LEUSIINI-ISOLEUSIINI-VALIINI -AMINOHAPPOJA

3,5 g LEUSIINIA/ ANNOS PARANTAA mTOR-AKTIVAATIOTA

YLI 5.7 g VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ AMINOHAPPOJA (EAA)/ ANNOS PARANTAA PALAUTUMISTA

YLI 3,8 g GLUTAMIINIA/ ANNOS PALAUTTAA LIHAKSISTON GLUTAMIINITASOT INTENSIIVISWNE HARJOITTELUN JÄLKEEN JA VOI EDISTÄÄ LIHASMASSAN KEHITTYMISTÄ

NOPEUTTAA PALAUTUMISTA HARJOITTELUN AIKANA JA SEN JÄLKEEN

TOIMII ENERGIANLÄHTEENÄ PITKITTYNEEN HARJOITTELUN AIKANA, KUN GLYKOGEENIVARASTOT OVAT KULUNEET

VOI AUTTAA KIINTEÄN LIHASMASSAN KEHITTYMISTÄ JA ESTÄÄ LIHASMASSAN PURKAMISTA

EI SISÄLLÄ ASPARTAAMIA

AMINO

MAUT

Fortix veryberry flavour
Fortix Orange flavor
Vihreä Omena

FORTIX EAA + BCAA + GLUTAMINE HYÖDYT

FORTIX EAA + BCAA + GLUTAMINE ON YKSI MARKKINOIDEN EDISTYKSELLISIMMISTÄ AMINOHAPPOVALMISTEISTA. EAA- JA BCAA -AMINOHAPOT YHDESSÄ glutamiinin kanssa auttavat pitämään kehosi jatkuvassa anabolisessa tilassa ja harjoittelemaan intensiivisesti. Fortix Amino Mix antaa energiaa treeniin, mutta toimii myös rakennusaineena lihaskudoksen korjaantumiselle ja kehittymiselle.

 

FORTIX EAA + BCAA + GLUTAMINE sisältää haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) tehokkaassa 8:1:1 -suhteessa. Lihaksiston aminohapoista noin 35% koostuu BCAA:sta, eli leusiinista, isoleusiinista ja valiinista, joista leusiinin merkitys tutkimusten mukaan on varsin merkittävä lihaskasvun ja proteiinisynteesin kannalta. Tämän vuoksi myös leusiinin määrä Amino Mix -valmisteessa on suurin. Koska haaraketjuisten aminohappojen varastot kuluvat helposti loppuun harjoittelun aikana, on tärkeää, että varastot korjataan mahdollisimman pian, jotta lihakset palautuvat ja korjaantuvat harjoittelusta mahdollisimman hyvin.

Klikkaa suurentaaksesi kuva

amino-mix-ok-ntri-facts_orig

FORTIX EAA + BCAA + GLUTAMINE on merkittävästi tehokkaampi lisäravinne kuin pelkkä BCAA- tai EAA-valmiste yksin. Tutkimusten mukaan sekä BCAA- että EAA-aminohappojen ja glutamiinin yhdistelmä on jopa 300% tehokkaampi kuin heraproteiini ja 33% tehokkaampi kuin pelkkä EAA-valmiste proteiinisynteesin edistämisen ja lihaskudoksen hajoamisen estämisen kannalta.

 

Sekä EAA- että BCAA-aminohapoilla on merkittävä rooli lihasten aineenvaihdunnassa, erityisesti harjoittelun aikana. FORTIX EAA + BCAA + GLUTAMINE voi merkittävästi parantaa suorituskykyäsi, palautumista ja parempien harjoitusvaikutusten saavuttamisessa.

 

Glutamiinin lisääminen FORTIX EAA + BCAA + GLUTAMINE -valmisteeseen siirtää tämän lisäravinteen vielä korkeammalle tasolle. Kaikista elimistön aminohapoista glutamiinin määrä on suurin. Joidenkin asiantuntijoiden mukaan se on myös kaikista tärkein. Koska lihaskudoksen aminohapoista jopa 60% koostuu glutamiinista, on helppo ymmärtää, miksi se on äärettömän tärkeä urheilijoille. Kun glutamiinia saadaan lisäravinteena, elimistö ei irrota sitä lihaksistosta silloin, kun elimistön glutamiinin tarve kasvaa esimerkiksi trauman, sairastumisen tai intensiivisen harjoittelun vuoksi.

 

Nauttimalla säännöllisesti FORTIX EAA + BCAA + GLUTAMINE -valmistetta, voit merkittävästi parantaa palautumistasi ja harjoitusvaikutusta.

PRO BEEF
ISO PRO XOCO
L-GLUTAMINE——–454-x-509