Snapseed 2

HELPPO SUKLAA-MAAPÄHKINÄVOI -PROTEIINIJÄÄTELÖKAKKU (recipe also in English)

 

DAMN, nyt kiehuu kroppa ja kuuppa Suomen kesässä. Ei hätää! Tämä suklaa-maapähkinävoi jäätelökakku viilentää kehoa paremmin kuin seisominen pyörivän tuulettimen alla ja bonuksena se valmistuu ilman uunia – eli sopii loihdittavaksi vaikka tällaisena hellepäivänä. Bonuksen bonuksena se on proteiinipitoinen, gluteeniton, viljaton ja maidoton, ja saattaa makuelimetkin happy endiin 😊Pohja on ihanan maapähkinävoinen ja syntisen tahmainen ja jäätelömousse päällä… No, vähän niin kuin femme fatale jälkiruuan muodossa 😉Jäätelökakun valmistaminenkin on helpompaa kuin otsatukan kampaaminen – ainekset vaan sekaisin ja pakastin hoitaa loput.

SUKLAA-MAAPÄHKINÄVOI -PROTEIINIJÄÄTELÖKAKKU

–         VILJATON

–         GLUTEENITON

–         MAIDOTON

–         SOKERITON

 

POHJA:

TÄYTE:

KORISTEET:

 • Pari rkl Urtekram smooth peanut butter
 • Vadelmahilloa
 • Syötäviä kukkia, raakakaakaonibsejä, chia-siemeniä, mustikoita

 

VALMISTUSOHJE

 1. Laita cashew-pähkinät tehosekoittimeen ja jauha karkeaksi rouheeksi. Lisää loput pohjan ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi tehosekoittimella. Lisää siirappia sen verran, että saat aikaan muovailuvahamaisen massan ja makeutta riittävästi. Taputtele pohja pieneen irtopohjavuokaan ja laita pakastimeen täytteen valmistamisen ajaksi.
 2. Laita kaikki täytteen ainekset tehosekoittimeen tai blenderiin ja soseuta samettiseksi seokseksi. Kaada seos pohjan päälle ja tasoita pinta.
 3. Pakasta kakkua 5 tuntia tai yön yli. Ota kakku huoneenlämpöön noin 10 minuuttia ennen tarjoilua, koristele ja nauti.

Ainekset: www.sporttimekka.fi,www.vigannrsporssi.fi,www.urtekram.fi,www.foodin.fi( täältä saat -20% alennus koko ostoskoristasi, kun käytät koodia hannaskytta)

Now it’s tongue in action! This Chocolate-Peanut butter & jelly no-bake ice-cream cake (btw – it’s gluten-, grain- sugar- and dairy-free) guides your taste organs into happy ending 😊 The base is shamelessly peanutty AF and the mousse on the top… Well, its like a femme fatale in a cake form. 😉

Ingredients from www.sporttimekka.fi,www.vihannrsporssi.fi,www.urtekram.fi,www.foodin.fi(here you’ll get -20% discount of your shopping bag when using code hannaskytta)

#PumpedByFortix #dairyfree @sporttimekka @urtekram @foodin #fortix #fuelfood #fitfood #protein #protgasm #whey #hannalicious #glutenfree #grainfree #sugarfree #lowcarb #healthy #recipe #easy #raw #bodybuilding #peanutbutter #pb #jelly #chocolate #cashew #coconut #cacao #whey #protein

CHOCOLATE-PEANUT BUTTER & JELLY PROTEIN ICE-CREAM CAKE

–         GRAIN-FREE

–         GLUTEN-FREE

–         SUGAR-FREE

–         DAIRY-FREE

Crust:

 • 2,5 dl cashew nuts (for low-fat version, try large oats)
 • 4 tbsp Urtekram smooth peanut butter
 • 1-3 tbsp Gym Beam sugar-free chocolate or maple syrup

Filling:

 • 3 dl Proegg liquid egg whites
 • 30-40 g Fortix Pro Beefprotein powder
 • 11 tbsp Gym Beam sugar-free chocolate or maple syrup
 • 9 tbsp Urtekram smooth peanut butter
 • 5 ½ tbsp Foodin raw cacao powder
 • Pinch of salt

Optional Topping:

 • A few extra tbsp of Urtekram smooth peanut butter
 • Raspberry jam
 • Edible flowers, raw cacao nibs and chia seeds, blueberries

 

INSTRUCTIONS

 1. Process the cashews (or other nuts) into a fine crumble in a food processor. Add remaining crust ingredients and process until a sticky crumble forms. Transfer this mixture into small tart pan with removable bottom. (or a parchment-lined dish of a similar size) and press down into a crust along the base and edges. Freeze while working on the next step.
 2. Blend all filling ingredients in a high-speed blender into a smooth and creamy consistency. Transfer into the prepared pie crust. Tap the pan on the counter lightly a few times to even out the layer.
 3. Freeze the pie for 5 hours or overnight to set. Slice up and thaw out lightly (about 10 mins), decorate and enjoy!

Leave a Reply