SUSTAMINE2

Fortix Sustamine 500mg 60 kaps

Sustamine™ on käänteentekevä lisäravinne, joka on suunniteltu auttamaan urheilijoita huippusuorituksiin intensiivisissä harjoituksissa parantamalla kehon nestetasapainoa, suorituskykyä ja palautumista.

 

sustamine 1

Kuvaus

Sustamine™ sisältää alanyyliglutamiinia, dipeptidiä, joka voi auttaa urheilijaa – lajista riippumatta – saavuttamaan tavoitteensa. Se on patentoidun käymismenetelmän avulla tuloksena valmistettu dipeptidi, joka imeytyy paremmin kuin muut proteiinimolekyylit.

Alanyyliglutamiini muodostuu L-alaniinista ja L-glutamiinista, jotka ovat avainasemassa typen kulkeutumisessa kudoksissa sekä glukoosin varastoinnissa. Vaikka alaniini onkin kategorisoitu ei-välttämättömäksi aminohapoksi, kun puolestaa glutamiini on ehdollisesti välttämätön, ne molemmat parantavat nesteytystä synergisesti.

Alaniini nostaa solusisäistä kaliumpitoisuutta sitoen vettä soluun. Glutamiini puolestaan auttaa kehon kokonaisvaltaista happotasapainoa. Intensiivisen harjoittelun tai muun stressin vaikutuksesta molempia aminohappoja irtoaa lihaksistosta suurissa määrin. Mikäli lihasten varastoja näiden aminohappojen osalta ei korjata, harjoituksen tehokkuus ja laatu, palautuminen, vastustuskyky sekä lihasten kehittyminen heikkenee.

 

MIKSI SUSTAMINE™?

Sustamine on korkealuokkainen L-alanyyli-L-glutamiini -valmiste. Tutkimusten mukaan L-alanyyli-L-glutamiini

  • tehostaa typpikiertoa
  • vähentää lihaskataboliaa ja leusiinin hapettumista
  • parantaa suoliston toimintaa
  • antaa suojaa kudosvauroita vastaan
  • voi parantaa suorituskykyä
  • edistää lihashypertrofiaa ja kestävyyttä
  • dipeptidikombinaatio antaa suojaa vapaita happiradikaaleja vastaan

 

MILLOIN OTTAA SUSTAMINE™?

Fortix Sustamine™ on erityisen hyödyllinen, kun harjoittelu on intensiivistä, volyymit suuria, nestetasapaino heikentynyt tai kun hiilihydraattien saanti on rajoitettua tai näiden yhdistelmän alaisissa harjoitusolosuhteissa.

Harjoituspäivinä Sustamine™ otetaan ennen harjoitusta ja sen aikana auttamaan nesteytyksessä, elektrolyyttitasapainon ylläpidossa, sekä BCAA- ja glukoosiaineenvaihdunnassa, sekä harjoituksen jälkeen auttamaan palautumisessa.

Lepopäivinä Sustamine™ otetaan pitkin päivää, mieluiten hiilihydraatteja sisältävien aterioiden kanssa, mikä auttaa optimoimaan glykogeenivarastojen täydentymistä.

 

MITÄ LISÄRAVINTEITA KANNATTAA YHDISTÄÄ SUSTAMINE™ KANSSA?

Samat lisäravinteet, jotka toimivat tehokkaasti glutamiinin kanssa, toimivat myös Sustamine™ kanssa: natrium ja muut elektrolyytit, BCAA, glysiini ja cysteiini (tai N-asetyylicysteiini tai metioniini), arginiini ja/tai sitruliinimalataatti, alpha-ketoglutaraatti, ja glukoosi sekä N-asetyyli-glukosamiini. Mikäli haluat helppokäyttöisen lisäravinteen, joka sisältää kaikki nämä synergiset ainesosat Sustamine™ kanssa, tsekkaa Fortix Total Workout Amino.

Kaikki tämä huomioiden on vaikea kuvitella ketään kehonrakentajaa tai urheilijaa, joka ei hyötyisi alaniinin ja glutamiinin synergisistä vaikutuksista – Sustamine™ muodossa.

Pakkauskoko: 60 kapselia (500 mg)
Annostus:
 2 kapselia päivittäin
Energia: 4 kcal
Rasva: 0 g
Hiilihydraatti: 0 g
Proteiini: 1 g (L-alanyyli-L-glutamiini)