Pure BANNER LEUCINE

100% PURE LEUCINE

STIMULOI PROTEIINISYNTEESIÄ JA LIHASKASVUA

AUTTAA KASVATTAMAAN RASVATONTA LIHASMASSAA

ESTÄÄ KATABOLIAA JA LIHASKUDOKSEN HAJOAMISTA

TEHOSTAA INTENSIIVISESTÄ HARJOITUKSESTA PALAUTUMISTA

ON KAIKISTA TÄRKEIN HAARAKETJUINEN AMINOHAPPO (BCAA)

100% FARMASEUTTINEN LAATU

EI LISÄTTYJÄ VÄRI-, SÄILÖNTÄ- TAI AROMIAINEITA

pure-leucine_2_orig

Leusiini on välttämätön aminohappo, jota elimistö ei pysty muodostamaan itse, vaan sitä on saatava ulkopuolisesta lähteestä – joko ruuasta tai lisäravinteena. Isoleusiinin ja valiinin lisäksi se on yksi yksihaaraketjuisista aminohapoista (BCAA), ja kaikkien näiden kolmen aminohapon yhteisvaikutuksen on todettu parantavan lihasten palautumista harjoittelusta, joskin leusiini estää näistä voimakkaimmin lihaskudoksen hajoamista ja kataboliaa. Tämän vuoksi se onkin erityisen suosittu kehonrakentajien ja painonnostajien keskuudessa. Leusiini myös vaikuttaa luuston terveyteen ja auttaa nopeuttamaan lihaskudoksen ja ihon parantumista traumoista. Sitä suositellaankin usein myös leikkaustoipilaille.

 

L-leusiinia voi ottaa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, mutta erityisen hyödyllinen se on ennen treeniä, treenin aikana ja varsinkin harjoituksen jälkeen. Leusiinin lisääminen esimerkiksi harjoituksen jälkeen nautittavaan palautusjuomaan proteiinin (ja joissakin tapauksissa hiilihydraattien) lisäksi lisää proteiinisynteesiä vieläkin tehokkaammin, ja se myös tehostaa rasvanpolttoa dieetin aikana ja toisaalta vähentää rasvan kertymistä elimistöön energian saannin ollessa kulutusta suurempaa.

 

Tutkimusten mukaan L-leusiinia tarvitaan proteiinisynteesin ja anabolisen tilan edistämiseen joka aterialla noin 1 – 2 g/ 20 kg kehon rasvatonta lihasmassaa. Näinollen l-leusiinin nauttimisella joka kolmas tunti pitkin päivää voi olla suuri vaikutus kehon rasvattoman lihasmassan säilymiseen tai lisääntymiseen, sillä se stimuloi voimakkaasti proteiinisynteesiä ja vähentää lihaskudoksen hajoamista sekä levossa että harjoitusten yhteydessä ja jälkeen.

pure-beta-alanine_4_orig
pure-leucine_2_orig
pure-omega-3_2_orig