Pure BANNER ARGININE

100% PURE ARGININE

 

TOIMII ESIASTEENA TYPPIOKSIDILLE JA SITEN LISÄÄ SEN TUOTANTOA

LAAJENTAA VERISUONIA JA PARANTAA VEREN KULKEUTUMISTA LIHAKSIIN

PARANTAA VERENKIERTOELIMISTÖN TOIMINTAA JA SEKSUAALISTA HALUKKUUTTA

VOI LISÄTÄ KASVUHORMONIN TUOTANTOA

VOI PARANTAA EREKTION VOIMAKKUUTTA

100% FARMASEUTTINEN LAATU

EI LISÄTTYJÄ VÄRI-, SÄILÖNTÄ- TAI AROMIAINEITA

 

8946402_orig

100% PURE ARGININE on puhdasta L-arginiinia, aminohappoa, jota terve ihminen tarvitsee suhteellisen paljon. Tarve lisääntyy sairauksien, stressin sekä ikääntymisen myötä. Myös intensiivinen fyysinen rasitus lisää L-arginiinin tarvetta. Vaikka maksa ja munuainen tuottavat hieman arginiinia ja sitä saadaan myös ruokavalion kautta erilaisista pähkinöistä ja siemenistä, kokojyväriisistä, ruisleivästä ja sipulista sekä lihasta, näiden sisältämä arginiini imeytyy heikosti ihmiskehossa, jonka vuoksi L-arginiinin ottaminen ravintolisänä saattaa olla tarpeen.

PURE ARGININE ja typpioksidi

Arginiinia tarvitaan typpioksidin tuotantoon, eli se on typpioksidin ns. esiaste. Typpioksidia tarvitaan ylläpitämään verisuonten tervettä laajentumiskykyä. Kun verisuonet laajenevat terveellä tavalla, happi kulkeutuu tehokkaasti elimiin ja lihaksistoon. Tällä verisuonten laajenemisella on lukuisia hyötyjä kehonrakentajille ja urheilijoille. Paremman hapen- ja verenvirtauksen kautta myös ravinteet kulkeutuvat paremmin kehossa, samalla, kun kuona- ja aineenvaihduntajätteiden poistuminen tehostuu. Verisuonten laajeneminen voi myös alentaa verenpainetta.

Arginiini toimii myös välttämätttömänä lähtöaineena kreatiinille, joka lisää lihasten anaerobista voimaa.

Arginiini saattaa lisätä luonnollista kasvuhormonin tuotantoa ja on turvallisempi ja edullisempi vaihtoehto kuin kasvohormonihoidot. Kasvuhormoni on yksi voimakkaimmista hormoneista, joka vaikuttaa rasvattoman lihasmassan kasvuun sekä rasvanpolttoon. Ikääntymisen myötä kasvuhormonin tuotanto heikkenee, jonka tuloksena myös kehonkoostumus usein muuttuu  – rasvattoman lihasmassan osuus laskee ja rasvaprosentti nousee – ilman oikeanlaista harjoitteluohjelmaa ja ravintoa.

PURE ARGININE ja miehen ja naisen seksuaalinen kyvykkyys

L-arginiinista syntyvän typpioksidin on monissa tutkimuksissa olevan keskeinen välittäjäaine miehillä erektion muodostumisessa ja ylläpidossa. Sen on havaittu parantavan ja ylläpitävän erektiota. Erityisesti vaikutus tulee ilmi miehillä, joilla erektiohäiriöt johtuvat typpioksidin puutoksesta.Naisilla puolestaan L-arginiini ja typpioksidi osallistuu aivojen hypotalamuksessa seksuaalisen halun muodostumiseen. Lisäksi ne vaikuttavat klitoriksen ja emättimen seinämien verenkierron säätelyyn.

PURE ARGININE ja kestävyys

Arginiini voi parantaa myös kestävyyttä. Tämä vaikutus johtuu parantuneesta veren- ja hapensaannista lihaksiin, jolloin ne ravinteiden tehokkaamman kuljetuksen lisäksi poistavat tehokkaammin myös kuona- ja aineenvaihdunta-aineita, kuten maitohappoa, jotka aiheuttavat lihasväsymystä.

pure-beta-alanine_4_orig
pure-leucine_2_orig
pure-d-3_5_orig