BANNER 100% HYDRO

100% HYDRO HIGHLIGHTS

SEKOITTUU ERINOMAISESTI

ESIPILKOTTU HERAPROTEIINIHYDROLYSAATTI IMEYTYY JOPA NOPEAMMIN KUIN AMINOHAPOT

NOPEA IMEYTYMINEN NOPEUTTAA PALAUTUMISTA JA KORJAA LIHASKUDOSTA

AUTTAA LISÄÄMÄÄN RASVATONTA LIHASMASSAA JA ESTÄÄ LIHASKUDOKSEN HAJOAMISTA

YKSI ANNOS SISÄLTÄÄ 7,5G BCAA:TA, 6,4G GLUTAMIINIA SEKÄ GLUTAMIININ ESIASTEITA, JOTKA NOPEUTTAVAT INTENSIIVISESTÄ TREENISTÄ PALAUTUMISTA

DIGEZYME® -RUUANSULATUSENTSYYMISEKOITUS VOI AUTTAA PROTEIININ, RASVOJEN JA HIILIHYDRAATTIEN PILKKOUTUMISESSA

EI SISÄLLÄ ASPARTAAMIA

EI SISÄLLÄ SAKEUTTAMISAINEITA

100% HYDRO XOCO

MAUT

Fortix Chocolate flavor ok
Fortix veryberry flavour

FORTIX 100% HYDRON HYÖDYT

 

Riittävän proteiinin saannin ajoitus vastusharjoittelun jälkeen on yksi tärkeimmistä palautumiseen ja lihasmassan sekä voimatasojen kehittymiseen vaikuttavista tekijöistä. Nopeasti imeytyvien, täydellisten proteiinien (täydellisellä viitataan proteiinin aminohappokoostumukseen, eli siihen, että proteiini sisältää kaikki välttämättömät aminohapot) nauttiminen ennen ja jälkeen vastusharjoittelun voi merkittävästi edistää kehon anabolista, eli lihaskudosta kehittävää, vastetta.

 

Heraproteiinihydrolysaatti (engl. whey protein hydrolysate, WPH) on korkealaatuista proteiinia, joka on valmistettu herasta proteolyyttisten entsyymien avulla. WPH sisältää dipeptidejä ja tripeptidejä, jotka imeytyvät nopeammin kuin käsittelemättömät proteiinit. Imeytymisnopeus on erittäin tärkeä urheilijoille, jotka tavoittelevat nopeaa palautumista intensiivisen harjoittelun jälkeen.

 

Intensiivinen vastusharjoittelu tai kestävyysharjoittelu usein asettavat vaatimuksia myös proteiinin saannin lisäämiselle ruokavaliossa. Fortix 100% Hydron proteiini koostuu ainoastaan hydrolysoidusta heraproteiini-isolaatista, josta lihassyyt saavat nopeasti tarvitsemiaan aminohappoja. WPH tunnetaan myös tehokkuudestaan stimuloida insuliinin tuotantoa, joka puolestaan on eräs tärkeimmistä harjoittelun jälkeisen glykogeenitasojen korjaantumiseen sekä anaboliaan vaikuttavista, kehon erittämistä hormoneista. Koska WPH imeytyy nopeasti, se ei myöskään aiheuta turvotusta ja muita vatsavaivoja yhtä herkästi, kuin monet muut proteiinit.

 

 

Klikkaa suurentaaksesi kuva

hydro-whey-protein-nutri-facts_orig

 

 

 

Ruuansulatusentsyymit

Fortix 100% Hydro sisältää DigeZyme® -sekoitusta, joka on optimaalinen sekoitus erilaisia ruoansulatusentsyymeitä, kuten proteaasi, laktaasi, amylaasi, selluloosa ja lipaasi. Nämä entsyymit auttavat elimistöä pilkkomaan ravinnosta saatavia proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvaa. Proteaasin ja laktaasin vuoksi 100% Hydro pilkkoutuu entistä tehokkaammin, sillä nämä kaksi entsyymiä pikkovat tehokkaasti proteiinia ja laktoosia. Näin 100% Hydro ei aiheuta kaasunmuodostusta tai turvotusta samalla tavalla, kuin muut proteiinijauheet. Lisäksi ne auttavat proteiinin aminohappojen siirtymistä nopeammin verenkiertoon ja lihasten hyödynnettäväksi.

Mitä on hydrolysoitu heraproteiini (WPH)?

Hydrolysoitua heraproteiinia voisi ajatella esipilkottuna proteiinina. Toisin sanoen, kun nautit proteiinia, mahalaukun ja ohutsuolen erittämät ruuansulatusentsyymit hajottavat proteiinia pienemmiksi peptideiksi ja lopulta aminohapoiksi, jotka imeytyvät ja kukeutuvat kehon elimistön hyödynnettäväksi.

 

Kun heraproteiinia hydrolysoidaan, sitä käsitellään entsyymeillä, jotka ovat samankaltaisia vatsalaukussa ja ohutsuolessa erittyvien entsyymien kanssa, jotka saavat tämän helposti sulavaan oligopeptidien muotoon, kuten di-, tri-, tetra- ja penta-peptideiksi jne. Tuloksena syntyy esipilkottu heraproteiinihydrolysaatti.

 

Harjoituksen aikana verenkierto ohjautuu tukilihaksiin ja ihoon. Suoritustehokkuuden ja palautumisen kannalta yksi tärkeimmistä asioista, jonka haluat välttää, on verenviertauksen siirtymisen ruuansulatuskanavaan. Mikäli käytät proteiinia ennen treeniä, sen aikana ja sen jälkeen, on tärkeää, että verenkierron suuntautuminen lihaksiin ei häiriinny. Vääränlaisen proteiinilähteen käyttäminen (esimerkiksi hitaasti imeytyvän proteiinijauheen) saatta aiheuttaa sen, että proteiini ikäänkuin jää seisomaan vatsalaukkuun ja ohutsuoleen ja tarvitsee voimakasta entsyymintuotantoa pilkkoutuakseen aminohapoiksi. Tämä prosessi saattaa kestää useita tunteja. Tämän hitaan pilkoutumisen aikana verenkiertoa ohjataan ruuansulatuskanavaan (pois lihaksista). HWP sisältää pieneksi pilkkoutuneita peptideitä, jotka imeytyvät erittäin nopeasti, eivätkä häiritse verenvirtausta lihaksistoon.

lataus (1)
AMINO
5692604_orig