BANNER PRO FUSION

FORTIX PRO FUSION HIGHLIGHTS

IHANTEELLINEN PROTEIININ JA HIILIHYDRAATTIEN SUHDE, 50:50

HARJOITTELUN JÄLKEEN NAUTITTUNA VOI MERKITTÄVÄSTI NOSTAA VEREN AMINOHAPPOJEN JA INSULIININ TASOA JOHTAEN PAREMPAAN PROTEIINISYNTEESIIN JA ESTÄEN LIHASKUDOKSEN PURKAMISTA

YLI 8 g BCAA -AMINOHAPPOJA, 7.7g GLUTAMIINIA JA GLUTAMIININ ESIASTEITA/ ANNOS

2.5 g KREATIINIA/ ANNOS AUTTAA PARANTAMAAN KESTÄVYYTTÄ, VOIMAA JA ENERGIAA

TUKEE LIHAKSISTON PALAUTUMISTA JA KASVUA

DIGEZYME® -RUUANSULATUSENTSYYMISEKOITUS VOI AUTTAA PROTEIININ, RASVOJEN JA HIILIHYDRAATTIEN PILKKOUTUMISESSA

EI SISÄLLÄ ASPARTAAMIA

pro fusion

MAUT

Fortix Chocolate flavor ok
Fortix Vainilla-Peach flavor
Vihreä Omena
6059415_orig

FORTIX PRO FUSION HYÖDYT

Fortix Pro Fusion on All-In-One -urheilujuomajauhe, jota käyttäessäsi sinun ei tarvitse miettiä, mitä lisäravinteita sekoittaisit keskenään edistääksesi kiinteän lihasmassan kehittymistä sekä voiman lisääntymistä sekä palautumista intensiivisestä harjoittelusta. Pro Fusionia käyttämällä säästät myös aikaa ja rahaa, verrattuna yksittäisten lisäravinteiden ostamista ja sekoittamista keskenään. Pro Fusionissa on kaikki mietitty sinun puolestasi.

 

Pro Fusion sisältää tehokkaan annoksen kaikkia kuutta parhaiten lihaksistoa rakentavaa ainesta: heraproteiinia, kaseiiniproteiinia, hiilihydraatteja, kreatiinia, glutamiinia ja BCAA-aminohappoja (haaraketjuiset aminohapot). Jokainen annos sisältää ihanteellisen määrän hiilihydraattia ja heraproteiinia, jotka ovat nopeasti imeytyvässä muodossa, jotta juuri treenatut lihakset saisivat parhaat mahdolliset ravintoaineet nopeasti käyttöönsä ja rakentuakseen vahvemmiksi ja kestävämmiksi. Pro Fusioniin on myös lisätty kreatiinimonohydraattia, jonka on tieteellisesti todistettu parantavan lihasten räjähtävää supistumista. Lisäksi Pro Fusion sisältää glutamiinia, joka on määrällisesti vallitsevin lihaksiston aminohapoista, ja joka varastoja lihaksostossa on täydennettävä kovan harjoittelun jälkeen, sekä haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) parantamaan lihasten kehittymistä sekä palautumista treenin jälkeen.

Klikkaa suurentaaksesi kuva

pro-fusion-nutri-facts_orig

 

 

Aminohapot

Jokainen annos Pro Fusionia sisältää vähintään 8g haaraketjuisia aminohappoja (BCAA) sekä 7.7g glutamiinin esiasteita, jotka ruokkivat lihasten proteiinisynteensiä. Glutamiinihappo toimii sekä glutamiinin että glutationin rakennusaineena. Glutationi on voimakas antioksidantti, jota tarvitaan lihasten toimintaan.

Ruuansulatusentsyymit

Fortix Pro Fusion sisältää DigeZyme® -sekoitusta, joka on optimaalinen sekoitus erilaisia ruoansulatusentsyymeitä, kuten proteaasi, laktaasi, amylaasi, selluloosa ja lipaasi. Nämä entsyymit auttavat elimistöä pilkkomaan ravinnosta saatavia proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvaa. Proteaasin ja laktaasin vuoksi Pro Fusion pilkkoutuu entistä tehokkaammin, sillä nämä kaksi entsyymiä pikkovat tehokkaasti proteiinia ja laktoosia. Näin Pro Fusion ei aiheuta kaasunmuodostusta tai turvotusta samalla tavalla, kuin muut palautumisjuomajauheet. Lisäksi ne auttavat proteiinin aminohappojen siirtymistä nopeammin verenkiertoon ja lihasten hyödynnettäväksi.

Fortix Pro Fusion on helppokäyttöisin, All-In-One -urheilulisäravinteemme. Nyt sinun ei enää tarvitse ottaa erillisiä, joskus päällekkäisiä vaikutuksiakin omaavia, lisäravinteita, kun voit saada hyödyt yhdestä tuotteesta. Säännöllisesti harjoittelun jälkeen nautittuna Fortix Pro Fusion voi nopeauttaa palautumistasi ja kehittämään lihaksistoasi paremmin.

 

5692604_orig
lataus (1)
100% HYDRO XOCO