GLUCOSAMINESULPHATE2

Fortix 100% Glucosamine Sulphate 250g

Nivelet ovat liikkumisen ja rauhallisen yöunen suhteen tärkein paikka kehossasi. Huolehdi niistä glukosamiinilla.

 

glucosamine1

Kuvaus

Glukosamiini on tutkitusti tehokkain polven nivelkipuihin ja sitä käytetäänkin myös muihinkin nivelongelmiin. Sen käytöllä on saatu liikkuvuutta parannettua ja kipulääkitystä vähennettyä oireilevissa nivelrikoissa. Glukosamiinin kohdalla voidaankin hyvällä omalla tunnolla todeta, että suojaa niveliäsi aidolla tavaralla ja vältä halpoja kopioita.

Glukosamiinin käyttö kannattaa aloittaa jo ennen nivelrikkoa. Glukosamiini vahvistaa niveliä, joten se on elinikäisen terveytesi suhteen yksi tärkeimmistä lisäravinteista, jos harrastat mitä tahansa, joka rasittaa niveliä. Käytännössähän tämä pitää sisällään kaikki urheilulajit, shakki mukaanlukien ja varsinkin voimailulajit ja kaikki pari- sekä joukkuelajit.

Jos laihdutat, niin painon pudottaminen on tärkein suoha polvillesi. Mutta voit avustaa laihduttamisen v´terveysvaikutuksia glukosamiinille. Polvet kantavat koko painon ja kaikki liike tapahtuu aina nivelissä. Ne ansaitsevat erikoishuomiota.

Glukosamiinin kohdalla ei tarvitse todeta, että ravintolisät eivät korvaa täysipainoista ravintoa. Tämä johtuu siitä, että nivelpintoja ja nivelnestettä auttavaa glukosamiinia ei saada ruuasta. Se tehdään kaikki kehossa, ja jos kulutus on suurempaa kuin valmistus, tai jos rasitus tai vaikkapa kaatuminen ylittävät nivelen sietokyvyn, niin oma valmistus ei riitä. Silloin tarvitaan lisä-glukosamiinia.

Glukosamiineista glukosamiinisulfaatti on havaittu tehokkaimmaksi. Itse asiassa lähes kaikki positiiviset tulokset nivelissä on saatu nimenomaan sulfaattimuodolla. Jauhe sallii annoksen muuttamisen juuri sinulle sopivaksi juuri sinun tarpeisiisi. Paitsi että se on tehokasta, niin se on myös taloudellista. Et maksa turhasta.

Glukosamiinin toimintaa voidaan tehostaa muilla niveliin vaikuttavilla ravintolisissä. Yleisimmin käytetään MSM:ää lievittämään jäykkyyttä ja kipua, ja kalapohjaisia omega-3 rasvahappoja poistamaan tulehdusta.