Fortix Total Amino Photo

TOTAL WORKOUT AMINO – NESTETASAPAINO KUNTOON JA TEHOA TREENIIN

Vaikket muuttuisi lätäköksi treeneissä hikoilun vuoksi, Uusi Fortix Pink Lemonade -makuinen Total Workout Amino kannattaa ottaa mukaan salille ja jopa kesärannalle. Miksi?

Nestetasapaino vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elimistömme toimintaan – muun muassa lämpötasapainoon, verenkiertoon, ruuansulatukseen sekä ravinteiden imeytymiseen ja kuljetukseen. Jos elimistössä on liian vähän nestettä, kehon sisälämpötila alkaa nousta ja lihasten toimintakyky heikentyä. Vireystila laskee myös ja keskittyminen voi tuntua vain naapurilaitteessa treenaavan sällin etuoikeudelle. Parin, kolmen prosentin nestehukka saattaa laskea suorituskykyä jo 4–5 prosenttia. Tällä on kilpatasolla jo suuri merkitys, mutta myös tavallisen kuntoilijan treenaaminen saa ihan uutta sykettä, kun nesteytys on kunnossa. Se näkyy myös siinä, miten treenistä palautuu ja siten vaikuttaa positiivisesti koko loppupäivän touhuihin. Total Workout Amino sopii myös juomapulloon silloin, jos liikut kesäkuumalla kaupungilla pitkään tai vaikka veneilet auringonpaisteessa ja tuulessa jolloin hikoilua ei edes välttämättä huomaa, mutta menetät koko ajan nestettä ja elektrolyyttejä.

Nestetasapainoon vaikuttaa moni muukin asia kuin vain vesi. Total Workout Aminossa on tärkeiden aminohappojen lisäksi myös elektrolyyttejä, joita tarvitaan erityisesti silloin lisää, kun hikoillaan paljon. Lisäksi Total Workout Aminossa on Sustamine® -ainesosaa, joka dipeptidi-muoto L-glutamiinista ja L-alaniinista. L-glutamiini on tärkeä mm suoliston hyvinvoinnille ja lihasten proteiinisynteesille ja L-alaniinia tarvitaan esimerkiksi korjaamaan elimistön glykogeenitasoja. Sustamine® ei ainoastaan auta kroppaa pysymään hyvin nesteytettynä ja siten soluja toimimaan paremmin sekä lihaksia palautumaan treenistä paremmin, vaan se myös auttaa vahvistamaan immunitettia. Sustamine® on saatavilla myös yksittäisenä valmisteena (Fortix Sustamine, 60 kpl)

Fortix Total workout Amino 42,90€/ 800g
maut: appelsiini tai pink grapefruit

I’m always weirdly proud when my pee is clear It’s like Hell Yeah, I’m so hydrated 🙂 Actually, staying hydrated requires more than just water. Total Workout Aminos include electrolytes that you need more when you sweat, as well as Sustamine® (which I also take separately that helps body to bodies rehydrate, replenish and recover). Sustamine® is dipeptide form of L-Glutamine that supplies a combination of pure L-Glutamine (an amino acid for stimulating muscle protein synthesis) and L-Alanine (an amino acid needed for rebuilding glycogen stores). Not only it helps body to stay hydrated and recover better, but it also enhances immune system!

Fortix Total workout Amino 42,90€/ 800g
Flavors: orange or pink grapefruit

Leave a Reply