Pure BANNER OMEGA-3

100% PURE OMEGA-3

 

AUTTAA YLLÄPITÄMÄÄN SYDÄN- JA VERENKIERTOELIMISTÖN TERVEYTTÄ

AUTTAA YLLÄPITÄMÄÄN NORMAALIA NÄKÖKYKYÄ JA AIVOTOIMINTAA

VÄHENTÄÄ TULEHDUKSIA JA NIVELRIKOSTA JOHTUVAA NIVELTEN TURVOTUSTA

VOI AUTTAA KUIVAN IHON ONGELMISSA

VOI AUTTAA PARANTAMAAN KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA

pure-omega-3_2_orig

PURE OMEGA-3 koostuu tyydyttymättömistä rasvahapoista, jotka sisältävät EPA- ja DHA-rasvahappoja.Nämä rasvahapot ovat tärkeitä monille prosesseille elimistössä, kuten aivotoiminnalle, kasvulle ja kehitykselle. Vaikka ruuastakin voi saada tarpeeksi omega-3 -rasvahappoja, lisäravinteena nautittu Pure Omega-3 voi auttaa saamaan riittävästi juuri EPA- ja DHA-rasvahappoja, ja edistää terveyttä monin eri tavoin.

Omega-3-rasvahappojen on todettu vähentävän elimistön erilaisia tulehdustiloja, kuten niveltulehduksia, ja merkittävästi alentaa sydäntauteihin ja nivelrikkoon sairastumisen riskiä. Pure Omega-3 on erityisen hyvä ravintolisä henkilöille, joilla on taipumista korkeaan kolesteroliin, kohonneeseen verenpaineeseen, diabetekseen, masennukseen, nivelsairauksiin ja muihin yleisiin sairauksiin. Pure Omega-3 sopii jokaiselle fyysisestä aktiivisuustasosta riippumatta.

Pure Omega-3 -kapselit sisältävät kalaöljyä 1000mg/ kapseli, josta omega-3-rasvahappoja 300mg (180mg EPA + 120 mg DHA).

Euroopan Elintarviketurvallisuusviraston (EFSA) mukaan DHA:lla on suotuisa vaikutus aivotoiminnan terveyteen kaikkina ikäkausina. (European Food Safety Authority EFSA, scientific opinions 1734/2010.)

magnessium-454x509_3_orig
pure-leucine_2_orig
pure-d-3_5_orig