BANNER 100% CASEIN (1)

100% CASEIN HIGHLIGHTS

KASEIINI AUTTAA PITÄMÄÄN VERIPLASMAN AMINOHAPPOTASOT KOHOLLA YLI 7 TUNNIN AJAN SEN NAUTTIMISEN JÄLKEEN

AUTTAA LISÄÄMÄÄN RASVATONTA LIHASMASSAA JA ESTÄÄ LIHASKUDOKSEN HAJOAMISTA

YHDESTÄ ANNOKSESTA SAAT 21g HITAASTI IMEYTYVÄÄ PROTEIINIA, JOKA VAPAUTTAA AMINOHAPPOJA TASAISESTI JA PITKÄKESTOISESTI

4g GLUTAMIINIA JA GLUTAMIININ ESIASTEITA/ ANNOS

DIGEZYME® -RUUANSULATUSENTSYYMISEKOITUS VOI AUTTAA PROTEIININ, RASVOJEN JA HIILIHYDRAATTIEN PILKKOUTUMISESSA

EI SISÄLLÄ ASPARTAAMIA

lataus (1)

MAUT

Fortix Chocolate flavor ok
Fortix blackberry (moras)

FORTIX 100% CASEIN HYÖDYT

Fortix 100% New Zealand Casein on kaseiiniproteiinijauhe, joka pilkkoutuu ja imeytyy hitaasti. Se sisältää kaikki tärkeimmät aminohapot, kuten glutamiinin ja haaraketjuiset aminohapot (BCAA). Koska se vapauttaa näitä aminohappoja verenkiertoon hitaasti ja pitkäkestoisesti, se sopii erinomaisesti aterianväliseksi tai ennen nukkumaanmenoa nautittavaksi proteiiniksi. Fortix 100% Casein on myös ihanteellinen typen lähde, joten se auttaa lihasten typpitasojen palauttamisessa, joita raskas harjoittelu alentaa. Lihasten typpitasolla on merkitystä erityisesti silloin, kun halutaan vaikuttaa niiden kasvuun. Ainoastaan kun elimistössä vallitsee positiivinen typpitasapaino, lihakset voivat kasvaa. Fortix 100% Casein voikin antaa lihaskasvulle ihanteelliset olosuhteet.

Kasvua koko yön

Tutkimusten mukaan intenviinen vastusharjoittelu voi lisätä unen aikana tapahtuvaa lihaskudoksen korjaantumista ja lihaskasvua jopa 60%. Tämä korjaantuminen ja kasvu voi kuitenkin tapahtua ainoastaan, jos proteiinia on riittävästi saatavilla koko unisyklin ajan. Nopeasti imeytyvät proteiinit eivät tarjoa tähän riittävää vastetta, juurikin niiden nopean imeytymisen vuoksi.

Fortix 100% Casein on todella hitaasti pilkkoutuva ja imeytyvä, anti-katabolinen proteiini, joka estää lihaskudoksen hajoamista intensiivisen harjoittelun jälkeen ja stimuli lihaskasvua. Tämä uusi ja ainutlaatuinen kaseiini on valmistettu siten, että sen maitoproteiinipeptidit pysyvät koskemattomina, joten tuoksena on denaturoimaton, todella korkean biologisen hyödynnettävyyden proteiini, joka stimuloi kasvua ja voi vaikuttaa myönteisesti ja kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin. Kliinisten tutkimusten mukaan kaseiini voi pitää veriplasman peptidi- ja aminohappotasot koholla jopa yli 7 tunnin ajan – esimerkiksi nukkuessasi.

Klikkaa suurentaaksesi kuva

100-casein-nutri-facts_orig

 

 

LIHASTEN PALAUTUMISEEN JA LIHASKASVUUN VAIKUTTAVA KOOSTUMUS

Haaraketjuiset aminohapot (engl. Branched chain amino acids, BCAA):

Fortix 100% Casein sisältää luontaisesti korkean määrän BCAA-aminohappoja, joiden on todistettu vaikuttavan positiivisesti palautumiseen, lihasten proteiinisynteesiin sekä minimoivan lihaskudoksen hajoamisen.

Glutamiini:

Fortix 100% Casein sisältää 4 grammaa glutamiinia per annos. Glutamiini saattaa edistää lihaskasvua ja parantaa palautumista perustuen sen anabolisiin eli lihaskasvua stimuloiviin ja lihasten hajoamista estäviin vaikutuksiin. Glutamiinia tutkitaan myös sen vastustuskykyä lisäävien vaikutusten vuoksi. Sen onkin alustavasti todettu vaikuttavan myönteisesti immuniteettiin, eli vastustuskykyyn sekä estävän tulehduksia ja tartuntoja.

Ruuansulatusentsyymit:

Fortix 100% casein sisältää DigeZyme® -ruuansulatusentsyymisekoitusta. Tämä sekoitus sisältää optimaalisen sekoituksen tärkeimpiä ruuansulatusentsymejä – proteaasia, laktaasia, amylaasia, sellulaasia ja lipaasia, jotka auttavat pilkkomaan proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja. Proteaasin ja laktaasin vuoksi 100% Casein pilkkoutuu entistä tehokkaammin, sillä nämä kaksi entsyymiä pikkovat tehokkaasti proteiinia ja laktoosia. Näin 100% Casein ei aiheuta kaasunmuodostusta tai turvotusta samalla tavalla, kuin muut proteiinijauheet. Lisäksi ne auttavat proteiinin aminohappojen siirtymistä nopeammin verenkiertoon ja lihasten hyödynnettäväksi.

VALMISTETTU UUDESSA SEELANNISSA

Uuden Seelannin maitoteollisuus tunnetaan yhtenä maailman edistyksellisimmistä ja sillä on äärettömän korkeat standardit koskien tuoteturvallisuutta ja kestävää kehitystä. Karjaa ei koskaan ruokita kemikaaleilla, antibiooteila tai geenimanipuloiduilla aineksilla. Karjaa ei myöskään koskaan lääkitä kasvuhormoneilla (rBST or rBGH) tai muilla hormoneilla.

Uusi Seelanti tunnetaan sen puhtaasta ja vehreästä luonnosta, puhtaasta ilmasta ja vedestä; se on ihanteellinen ympäristö maitokarjan kasvatukselle. Uuden Seelannin proteiini valmistetaan pääasiallisesti Jersey- sekä Holstein-Fresian -rotujen tuottamasta maidosta. Maitokarja laiduntaa ympäri vuoden kemikaalittomalla ja hyönteistorjunta-aineettomalla, vihreällä laitumella. Tämän vuoksi Uuden Seelannin maitotaloustuotteet, kuten proteiini, tunnetaan maailmanlaajuisesti niiden korkealuokkaisuudestaan niin ravitsemuksellisesta, kuin gastronomisestakin, näkökulmasta.

 

ISO PRO FRAMB
PRO FUSION MEL
PRO BEEF